Un seif păstrare pistol cu șină, ideal și pentru transport

0

Dacă te numeri printre cei care dețin un pistol, atunci trebuie să știi și faptul că legea impune ca armele de foc să fie păstrate închise sub cheie într-un seif special. Astfel că, un seif păstrare pistol trebuie să devină o prioritate pe lista de cumpărături pentru a garanta astfel siguranța celor din jur, a armei ce va fi păstrată în interior, dar și pentru a respecta legea aflată în vigoare.

În plus, un seif păstrare pistol este ideal și pentru transportarea armei dintr-un loc în altul fără a risca să se întâmple ceva neplăcut. Cu alte cuvite, când vorbim despre un astfel de seif, vorbim despre siguranță și eleganță în același pachet.

Seif păstrare pistol: siguranță și design modern

Seif păstrare pistol preț

Seif păstrare pistol 44102 TRZ

Un seif păstrare pistol este gândit de către proiectanți în așa fel încât să poată oferi un nivel de siguranță ridicat, pentru a nu risca sub nicio forma ca arma să poată cădea în mâinile nepotrivite. Grație inovației cu care este construit un seif păstrare pistol, acesta poate fi montat în mai multe locuri în funcție de preferințele utilizatorului. Astfel este posibilă montarea în perete, în mobilă sau chiar montarea în podea.

La capitolul design nu s-a făcut rabat sub nicio formă, iar materialele folosite sunt de calitate înaltă pentru a garanta în acest fel o durabilitate îndelungată în timp. La suprafață, un astfel de seif este acoperit cu vopsea sintetică cu tehnologie ecologică.

Șina unui seif păstrare pistol îi permite instalarea în podea, perete sau dulap

Revenind puțin la posibilitățile de montare a unui seif păstrare pistol, trebuie menționat faptul că ceea ce face acest lucru posibil este șina cu care seiful este prevăzut. Aceasta poate fi fixată cu ușurință în podea, în perete sau în mobilier, iar seiful poate fi fixat ulterior pe aceasta.

Procedeul de fixare este cât se poate de simplu. Mai exact, seiful trebuie alunecat pe șină, iar o dată cu acționarea cheii în închizătoare se va produce și fixarea. Apoi va fi imposibilă scoaterea seifului fără deschiderea închizătorii.

Transportul unei arme trebuie făcut într-un seif păstrare pistol

Este la fel de important ca, pe lângă depozitarea armei de foc într-un loc special amenajat, să fie asigurată și o metodă optimă când vine vorba de transportarea armei. Ceea ce este important de precizat este faptul că un astfel de seif păstrare pistol permite atât păstrarea armei în siguranță, dar și transportarea ei fără nicio problemă. Pentru un transport în condiții de siguranță, seiful este prevăzut cu burete special la interior care va menține integritatea armei pe toată durata transportului.

Prezentare seif pentru păstrare pistol 44102 TRZ

Foarte eficient și practic pentru proprietarii de arme, acest seif pentru pistol va oferă posibilitatea de a va păstra în siguranță pistolul, păstrând în același timp calitatea acestuia, datorită buretelui special din interior. Totodată, seiful poate fi montat în mai multe locuri, după cum preferați, în perete, mobilă sau podea și este foarte ușor de transportat. Cu toate că are o greutate de numai 2,2 kg, seiful este dotat și cu o casetă pentru muniții, una care permite păstrarea în condiții de siguranță a armelor și munițiilor. Această trebuie alunecată în șină și o data cu învârtirea cheii în închizătoare, casetă este fixată și nu mai este posibilă mișcarea acesteia, cu excepția cazului în care se va redeschide închizătoarea. Având toate aceste calități, seiful pentru pistol este garanția siguranței depline, atât a pistolui și a muniției, cât și a persoanelor care au contact cu ea.

Pentru mai multe detalii despre acest seif pentru păstrare pistol, dar și despre alte casete de siguranță pentru pistoale, accesați dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Un seif păstrare pistol cu șină, ideal și pentru transport, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
Share.

Autor