Seifuri pistol: siguranță pentru armă și pentru cei dragi

0

Când se discută despre seifuri pistol trebuie luat în calcul faptul că în joc este nu doar siguranța armelor, ci și siguranța celor dragi. În momentul în care pistolul este ținut sub cheie într-un seif, acesta nu va putea fi mânuit de persoane neautorizate în acest sens.

Cu alte cuvinte, un pistol reprezintă o responsabilitate majoră și tocmai de aceea legea este extrem de strictă într-o astfel de situație. Un pistol trebuie ținut închis într-un loc special amenajat, așa cum sunt de exemplu aceste seifuri pistol.

Orice proprietar ce are arme în care trebuie să aibă și seifuri pistol

Seifuri pistol preț

Seifuri pistol 44102 TRZ

La o primă vedere s-ar putea spune că un pistol are nevoie doar de muniție, însă lucrurile sunt un pic mai complicate de atât. Pe lângă muniția necesară, armele de foc au nevoie de unul sau mai multe seifuri pistol în care să poată fi lăsate și chiar transportate în siguranță.

Acest lucru se aplică indiferent de numărul de arme pe care cineva îl deține. Fie că vorbim de pasionați de vânătoare, fie despre cei care dețin o armă pentru protecție, legea se traduce la fel în ambele cazuri.

Transportul armelor trebuie făcut cu seifuri pistol cu burete la interior

După cum am amintit în paragraful anterior, un pistol are nevoie, pe lângă un loc în care să fie depozitat în conformitate cu legea, și de o modalitate prin care poate fi transportat dintr-un loc în altul fără a risca declanșarea unor evenimente neplăcute.

Astfel de seifuri pistol sunt ideale acțiunilor de transport prin prisma durabilității de care dau dovadă și dotărilor cu care sunt prevăzute. Mai exact, în interiorul acestor seifuri pistol este montat burete special care garantează integritatea pistolului transportat. Tot ceea ce rămâne de făcut este încuierea seifului, iar apoi este gata de drum.

La ce folosește șina pentru o gamă de seifuri pistol?

Astfel de seifuri pistol sunt prevăzute cu o șină care poate fi montată în podea, în perete sau chiar în mobilier. Apoi cu simplă mișcare, seiful poate fi alunecat pe șină și odată cu învârtirea cheii în închizătoare, seiful va rămâne blocat până în momentul în care utilizatorul va deschide închizătoarea din nou.

Se poate spune în acestl fel că totul este simplu, eficient și totodată la îndemâna oricăruri tip de utilizator. Se pune accent atât pe securitate, cât și pe un desing modern care se integrează perfect în secolul 21.

Prezentare seif pentru păstrare pistol 44102 TRZ

Foarte eficient și practic pentru proprietarii de arme, acest seif pentru pistol va oferă posibilitatea de a va păstra în siguranță pistolul, păstrând în același timp calitatea acestuia, datorită buretelui special din interior. Totodată, seiful poate fi montat în mai multe locuri, după cum preferați, în perete, mobilă sau podea și este foarte ușor de transportat. Cu toate că are o greutate de numai 2,2 kg, seiful este dotat și cu o casetă pentru muniții, una care permite păstrarea în condiții de siguranță a armelor și munițiilor. Această trebuie alunecată în șină și o data cu învârtirea cheii în închizătoare, casetă este fixată și nu mai este posibilă mișcarea acesteia, cu excepția cazului în care se va redeschide închizătoarea. Având toate aceste calități, seiful pentru pistol este garanția siguranței depline, atât a pistolui și a muniției, cât și a persoanelor care au contact cu ea.

Pentru mai multe detalii despre acest seif pentru păstrare pistol, dar și despre alte casete de siguranță pentru pistoale, accesați dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Seifuri pistol: siguranță pentru armă și pentru cei dragi, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor