Păstrează în siguranţă armele şi muniţia în dulapuri arme cu amprentă!

2

Cei care dețin arme de foc trebuie să se gândească și la siguranța celor din jur, mai ales a membrilor familiei. De aceea, este important ca armele să fie păstrate departe de cei care nu sunt autorizați să le folosească.

Pentru a face acest lucru, specialiștii recomandă ca soluție de depozitare a armelor de foc, împreună cu muniția necesară, dulapuri arme cu amprentă. Acestea dulapuri arme cu amprentă se bucură de o construcție solidă, dar și de un sistem de închidere eficient.

Cu dulapuri arme cu amprentă legea conform căreia orice armă trebuie ţinută sub cheie este respectată

Dulapuri arme cu amprentă Ram Touch preț

Dulapuri arme cu amprentă Ram Touch

Legea aflată în vigoare în acest moment impune celor care dețin arme de foc să își țină respectivele arme închise sub cheie într-un loc special conceput pentru asta, așa cum sunt aceste dulapuri arme cu amprentă.

Totodată, cu ajutorul unor astfel de dulapuri arme cu amprentă se contribuie și la capitolul organizare. Datorită dimensiunilor bine gândite, în interiorul dulapului pot fi depozitate puști cu țeavă dublă sau simplă, chiar și dacă aceste sunt ehipate cu lunetă.

Avantajul unor dulapuri arme cu amprentă este că doar proprietarul poate deschide uşa şi accesa armele

Grație tehnologiei avansate folosite la proiectarea și construirea unor astfel de dulapuri arme cu amprentă, procesul de dechidere se poate desfășura foarte rapid și doar de către utilizator a cărui amprentă joacă rol de cheie.

Acest lucru se datorează sistemului cu amprentă foarte bine implementat, dar și structurii extrem de solide cu care aceste dulapuri arme cu amprentă se pot lăuda. Ușa este realizată din oțel ce are o grosime de 2 mm și este întărită pe trei laturi, iar balamalele sunt protejate împotriva smulgerii.

În dulapuri arme cu amprentă se poate păstra şi muniţia, datorită compartimentului separat prevăzut cu cheie

În ceea ce privește organizarea, aceste dulapuri arme cu amprentă sunt prevăzute și cu o cutie pentru muniție cu închidere separată. Acest lucru este bine-venit, mai ales pentru că este obligatoriu prin lege ca și munția să fie păstrată la loc sigur, cu cheie separată, departe de mâinile persoanelor neautorizate.

Mai multe detalii despre acest dulap arme cu închidere cu amprentă Ram Touch, dar și despre alte dulapuri pentru arme cu amprentă digitală, găsiți pe dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Păstrează în siguranţă armele şi muniţia în dulapuri arme cu amprentă!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor