Pasionat de vânătore? Nu uita că ai nevoie de un dulap arme şi puşti!

1

Pasiunea pentru vânătoare trebuie tratată cu profesionalism, pentru că, dacă se procedează în mod contrar, pot apărea situații neplăcute. Este important ca vânătorii să își păstreze armele de foc, împreună cu munția necesară, într-un loc special amenajat, așa cum este un dulap arme şi puşti.

De asemenea, legea în vigoare în acest moment obligă posesorii de arme de foc să țină respectivele arme închise sub cheie. Acest aspect punctează și la ceea ce înseamnă siguranța familiei, și asta pentru că dacă armele sunt depozitate corespunzător într-un dulap arme şi puşti, atunci nici evenimente neplăcute nu pot avea loc.

Dacă ai arme în casă, nu uita că un dulap arme şi puşti este obligatoriu!

Dulap arme și puști Bendis BRD preț

Dulap arme și puști Bendis BRD

Un dulap arme şi puşti trebuie să fie un element de nelipsit pentru cei care au în proprietate arme de foc. Siguranța, respectarea legii, dar și o mai bună organizare sunt doar trei motive bine întemeiate pentru care un dulap arme şi puşti reprezintă o investiție necesară pentru orice pasionat de arme de foc.

Confecționat din materiale de calitate și în conformitate cu normele referitoare la securitate, un dulap arme şi puşti reușește să asigure tot ceea ce are nevoie un utilizator de arme. În plus, un dulap arme şi puşti poate fi fixat în perate, acest lucru punctând de asemenea la capitolul securitate, dar și stabilitate.

Un dulap arme şi puşti certificat EN 14450 S1 oferă un grad sporit de siguranță pentru cei dragi

Un dulap arme şi puşti, fiind destinat protejării armelor de foc, este proiectat și construit pentru a putea face față în situații dificile. De asemenea, materiale din care este construit sunt atent alese și asta pentru ca dulapul să fie rezistent împotriva efracției. Acest lucru se traduce printr-o bună siguranță oferită, atât armelor de foc depozitate în interior, cât și prin siguranța față de cei dragi, pentru că aceștia nu vor putea avea acces la arme.

Certificarea antiefracție EN 14450 S1 reprezintă garanția faptului că un astfel de dulap pentru arme livrează utilizatorului exact ceea ce acesta are nevoie. Siguranța optimă, alături de un design modern, nu pot să însemne altceva decât un pachet complet pentru securitate armelor de foc.

Prezentarea dulapului îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Dacă sunteți colecționar de arme sau pur și simplu iubiți partidele de vânătoare, un dulap pentru arme nu ar trebui să lipsească din casă dumneavoastră. Desigur, menirea acestuia principală este să va păstreze în siguranță armele și muniția însă, când acesta are o calitate în plus numită eleganță, aveți parte de absolut toate avantajele unui dulap desăvârșit. Dulapul îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis este capabil să depoziteze de la șase la zece puști, acest lucru depinzând exclusiv de nevoile și cerințele dumneavoastră. îmbrăcat în lemn okoume de cea mai bună calitate, dulapul oferă eleganță unui dulap port-arme robust și, totodată, eleganță oferită de designul lui inovativ. în ceea ce privește siguranță, dulapul este certificat antiefracție după cele mai exigențe norme de calitate, dispunând totodată de închidere standarda cu cheie cilindrică.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD, dar și despre alte dulapuri pentru arme placate cu lemn-tip mobilă, accesați dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Pasionat de vânătore? Nu uita că ai nevoie de un dulap arme şi puşti!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor