Interior blindat și exterior elegant la dulapuri din lemn pentru arme şi puşti

0

Vânatul reprezintă o pasiune care trebuie făcută cu mare atenție, iar aici este inclusă și siguranța care trebuie garantată armelor de vânătoare. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor dulapuri din lemn pentru arme şi puşti elegante și extrem de rezistente. De asemenea, legea obligă orice proprietar să își țină arma sau armele de foc închise sub cheie. În plus, prin păstrarea armelor de foc în dulapuri din lemn pentru arme şi puşti se înlătură și orice urmă de nesiguranță în ceea ce privește posibilitatea ca persoane neautorizate să obțină acces la arme. Includem aici copiii, care pot provoca accidente grave când o armă nu este în seif.

Siguranță antiefracție pentru armele unui colecționar în dulapuri din lemn pentru arme şi puşti

Dulapuri din lemn pentru arme şi puştii Bendis BRD preț

Dulapuri din lemn pentru arme şi puştii Bendis BRD

Este adevărat că nu doar cei care vânează pot avea în proprietate arme de foc. Aici putem înclude și pasionații de arme sau pe cei care le colecționează. Însă legea se aplică și în cazul acestora, drept urmare este necesar ca armele să fie ținute închise în dulapuri din lemn pentru arme şi puşti.

Aceste dulapuri din lemn pentru arme şi puşti se bucură de o rezistență ridicată împotriva efracției, fiind construite după standarde înalte în ceea ce privește siguranța. Cu alte cuvinte, armele de foc vor fi în perfectă siguranță în momentul în care sunt închise în dulapuri din lemn pentru arme şi puşti.

Cu dulapuri din lemn pentru arme şi puşti se punctează și aspectul „design interior”

De cele mai multe ori, designul unui produs cântărește mult atunci când trebuie luată o decizie în ceea ce privește achiziționarea. Astfel, la capitolul aspect, aceste dulapuri din lemn pentru arme şi puşti nu fac rabat la bun gust, fiind excelet gândite pentru a se putea integra perfect în orice mediu.

Învelișul exterior realizat din placaj din lemn solid ce măsoară 14 mm grosime reușește să ofere dulapurilor pentru arme un design modern, menținând în același timp un nivel ridicat de rezistență antiefracție. Aceste dulapuri din lemn pentru arme şi puşti sunt un element de mobilier spectaculos într-un birou privat.

În interiorul unor dulapuri din lemn pentru arme şi puşti se poate păstra și muniția, sub cheie separată

Interiorul unor astfel de dulapuri din lemn pentru arme şi puşti este excelent organizat, astfel încât pot fi depozitate de la șase până la zece puști în funcție de dimensiunea acestora.

Totodată, în interiorul dulapurilor, alături de arme, poate fi depozitată și muniția necesară, tocmai pentru a spori și mai tare nivelul de organizare și protecție atât a armelor, cât și a cartușelor sau gloanțelor. Astfel este repectată și legea în vigoare.

Prezentarea dulapului îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD

Dacă sunteți colecționar de arme sau pur și simplu iubiți partidele de vânătoare, un dulap pentru arme nu ar trebui să lipsească din casă dumneavoastră. Desigur, menirea acestuia principală este să va păstreze în siguranță armele și muniția însă, când acesta are o calitate în plus numită eleganță, aveți parte de absolut toate avantajele unui dulap desăvârșit. Dulapul îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis este capabil să depoziteze de la șase la zece puști, acest lucru depinzând exclusiv de nevoile și cerințele dumneavoastră. îmbrăcat în lemn okoume de cea mai bună calitate, dulapul oferă eleganță unui dulap port-arme robust și, totodată, eleganță oferită de designul lui inovativ. în ceea ce privește siguranță, dulapul este certificat antiefracție după cele mai exigențe norme de calitate, dispunând totodată de închidere standarda cu cheie cilindrică.

Pentru mai multe detalii despre acest dulap îmbrăcat în lemn pentru arme Bendis BRD, dar și despre alte dulapuri pentru arme placate cu lemn-tip mobilă, accesați dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Interior blindat și exterior elegant la dulapuri din lemn pentru arme şi puşti, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor