Dulapurile pentru arme placate cu lemn – aspect plăcut și siguranță!

0

 Dulapurile pentru arme din lemn – obiectele ideale de mobilier!

Pentru multe persoane, dulapurile pentru arme reprezintă un simplu spațiu de depozitare a armelor, însă există persoane care pun foarte mare accent pe aspect. Este foarte important ca dulapul să vă reprezinte, să se potrivească cu mobilierul pe care îl aveți în casă și nu în cele din urmă, să ofere siguranța de care aveți nevoie. Dincolo de pasiune sau hobby, vânătoarea implică și un înalt grad de responsabilitate. Armele și munițiile trebuie să fie depuse în locuri sigure, în care doar cel care le folosește să aibă acces.

Dulapurile pentru arme de vânătoare sunt seifuri îmbrăcate în lemn care pot fi integrate în mobilierul din interiorul casei sau al biroului. Lemnul din care sunt realizate aceste seifuri, conferă dulapului un plus de eleganță și rafinament. Datorită aspectului pe care îl are, poate fi ușor confundat cu un obiect de mobilier și astfel, nimeni nu își va da seama că în spatele acelui dulap sunt depozitate arme. O particularitate a acestor dulapuri pentru arme de vânătoare și muniție este că au la interior o structură metalica blindată specifica unui seif care trebuie să asigure protecție.

Alegerea ideală a dulapului de arme în funcție de aspect și calitate!

În alegerea unui dulap de arme este foarte important aspectul acestuia. Un dulap din lemn masiv va atrage întotdeauna privirile celor care vă trec pragul casei.

Dulapuri_arme_mecanic_placate_cu_lemn_natur_tip_mobila_EHC_1500_FTDulapurile de  arme mecanice placate cu lemn natur tip mobila EHC 1500  sunt dulapuri realizate special pentru depozitarea puștilor de vânătoare și a muniției. Un dulap care impresionează încă de la primul contact vizual și care poate adăposti până la 7 arme iar sistemul de închidere se face rapid cu cheie. Lemnul masiv din care este confecționat face din dulap o adevărată piesă de mobilier.

Prețul unui astfel de dulap ajunge la suma de 5,845.00 lei, o sumă rezonabilă dacă luăm în calcul aspectul dar și perioada în care poate fi folosit. De asemenea se poate întreține ușor și nu ocupă mult spațiu. Persoanele care sunt atrase de partea estetică pot avea la îndemână dulapuri care se ridică la nivelul pretențiilor acestora.

Dulapuri_arme_electronice_placate_cu_lemn_natur_HS_400_LEDulapurile de  arme electronice placate cu lemn natur HS 400 LE  permit depozitarea a 7 arme dar și a muniției necesare pentru armele de vânătoare. Sistemul de închidere este unul electronic, de înaltă siguranță datorită stbilirii unei combinații de 4-6 cifre, cod știut doar de proprietar. În caz de urgență, se poate folosi și cheia. Dulapul este realizat din lemn lăcuit, iar culoarea de lemn de nuc îi dă o tentă antică, dar în același timp modernă.

Dulapul costă 3,430 lei, și reprezintă o investiție într-un obiect care pe lângă siguranța pe care o oferă, reprezintă un obiect aspectuos.

Este importantă depozitarea armelor în dulapuri de siguranță?

Dulapurile de arme din lemn pot fi amplasate oriunde în interiorul casei sau al biroului și nu ocupă mult spațiu. Armele trebuie să fie depozitate într-un loc sigur, închise într-un spațiu unde doar proprietarul poate avea acces. Aceste seifuri îmbrăcate în lemn îndeplinesc toate condițiile de siguranță și pot da încăperii în care sunt ținute o tentă de modern și antic datorită materialelor atent alese din care sunt realizate.

Cu un dulap ales pe placul dumneavoastră, cu armele depuse în siguranță, vă puteți vedea în continuare  de propriul hobby fără să vă faceți griji!

Detalii despre diverse tipuri si modele de dulapuri pentru arme gasiti pe dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Dulapurile pentru arme placate cu lemn - aspect plăcut și siguranță!, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor