Dulapurile pentru arme cu închidere electronică – pentru o viață liniștită și sigură, ferită de primejdii!

0

Dulapurile pentru arme – necesare pentru siguranța celor din jur!

Dulapurile pentru arme cu închidere electronică sunt necesare pentru păstrarea în siguranță a armelor. Orice persoană care are în posesie arme, fie că este pasionat de vânătoare sau nu,  ar trebui să dețină un seif pentru arme pentru a le putea depozita. Siguranța celor din jur ar trebui pusă pe primul loc. Armele lăsate la voia întâmplării pot duce la accidente neprevăzute, descărcarea lor sau chiar la posibilitatea de a intra în posesia cui nu trebuie. Atât timp cât armele se află într-un loc sigur, nimic rău nu se poate întâmpla și numai proprietarul dulapului poate avea acces la ele.

Prin ce se diferențiază dulapurile pentru arme cu închidere electronică de celelalte modele?

Spre deosebire de alte dulapuri de arme care se pot deschide sau închide cu cheia, seifurile electronice sunt net superioare pentru că oferă mult mai multe beneficii. Condițiile de siguranță sunt mult mai vizibile datorită setării unui cod unic știut doar de proprietar, cod care poate fi schimbat ori de câte ori acesta dorește, fără să întâmpine nici cea mai mică problemă. Codul poate fi ales de cel care deține dulapul și deschiderea lui se va face întotdeauna doar pe baza acelei combinații de cifre. Dulapul funcționează ca un seif electronic cu un cod electronic încărcat la baterii. În cazul în care bateriile se vor descărca  un led roșu va semnala acest lucru cu ceva timp înainte iar tot ce trebuie făcut este să schimbați bateriile.

Dulap_arme_si_seif_electronic_pentru_munitie_Waidmann12_PremiumDulapul de arme și seiful electronic pentru muniție Waidmann12 Premium a fost special creat pentru colecționarii de arme sau pentru persoanele pasionate de vânătoare. Realizat dintr-un material solid și având o greutate de 275 de kg, dulapul poate adăposti 12 arme și se poate fixa în podea. Sistemul de închidere este unul electronic, fără deschidere mecanică de siguranță. Dulapul permite păstrarea în siguranță a armelor dar și a muniției care poate fi depozitată în două seifuri interioare care se pot închide cu cheie separată. Deschiderea electronică este comodă, trebuie introduse doar cifrele care formează codul pe care l-ați ales.

Prețul unui astfel de dulap ajunge la suma de 16, 550 lei, o sumă rezonabilă dacă luăm în calcul perioada pe care poate fi folosit dar și faptul că nu se poate deteriora. De asemenea se poate întreține ușor și nu ocupă mult spațiu.

Persoanele care sunt atrase de partea estetică pot avea la îndemână dulapuri care se ridică la nivelul pretențiilor acestora. Dulapurile electronice pentru arme placate cu lemn HS  sunt dulapuri îmbrăcate în lemn de nuc care pe lângă eleganța pe care o transmit pot masca foarte ușor ceea conțin. Se pot confunda foarte ușor cu un obiect de mobilier. Deschiderea se realizează tot electronic, printr-o combinație cuprinsă între 4 și 10 cifre, dar în cazuri de urgență se pot utiliza și chei.

Dulapul costă 3, 430 lei, o sumă modică dacă luăm în calcul riscurile la care vă expuneți dacă nu depuneți armele într-un loc sigur.

De ce este importantă depozitarea armelor în dulapuri de siguranță?

Fiind vorba de arme adevărate,  acestea se pot descărca oricând sau pot intra în posesia unor persoane care nu știu cum să umble cu ele sau a unor persoane care le vor folosi pentru siguranța proprie în defavoarea dumneavoastră. De asemenea, este indicat ca armele să fie depozitate într-un loc sigur, închise într-un spațiu unde doar proprietarul poate avea acces. În acest fel, toată lumea va fi în siguranță, iar colecționarii de arme sau cei pasionați de vânătoare își pot vedea în continuare de hobby-ul lor fără probleme.

Dulapurile pentru arme sunt o necesitate, nu un moft!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Dulapurile pentru arme cu închidere electronică - pentru o viață liniștită și sigură, ferită de primejdii!, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor