Dulapurile de arme – investiția persoanelor responsabile

0

Sunteți pasionat de vânătoare și dețineți multe arme? Colecționați diferite modele de arme și ați făcut din acest lucru un hobby?  Atunci cu siguranță trebuie să aveți un dulap în care să vi le păstrați, sau dacă nu aveți, nu mai stați pe gânduri și achiziționați unul!

Dulapurile de arme permit păstrarea în condiții de siguranță a armelor și munițiilor. Nu este indicat ca acestea să fie lăsate la voia întâmplării. Oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, se pot descărca sau pot intra în posesia unor persoane care nu știu să umble cu ele. Dincolo de siguranța pe care aceste dulapuri o oferă, aveți certitudinea că toate armele sunt depozitate într-un singur loc.

Armele care nu sunt depozitate în locuri sigure pun în primejdie atât viața dumneavoastră cât și a celor din jur, de aceea este necesar să acordați o atenție specială locului unde le lăsați.

Nu știți ce dulap să alegeți?

Alegerea dulapului este influențată de numărul de arme, de materialul din care este realizat și nu în ultimul rând, de siguranța pe care acesta o poate oferi. Un dulap dintr-un material mai rezistent întotdeauna va fi la căutare. De asemenea, dimensiunea și aspectul pot influența cumpărarea lui.

Dulap_pentru_arme_placat_cu_lemn_TCH_5LDulapul pentru arme placat cu lemn TCH 5L este un dulap care îți captează atenția de la primul impact vizual datorită lemnului din care este realizat.

Dulapul este construit dintr-o singură bucată de oțel cu grosimea de 2 mm și este prevăzut cu un sistem de închidere de înaltă siguranță cu cheie care este reținută în încuietoare în poziția deschis. Suportul pentru arme este din lemn vopsit iar în interior, partea de jos este acoperită cu o bucată de pâslă. Caseta interioară este prevăzută cu un cilindru pentru muniție iar capacitatea de depozitare este de 5 arme.

Dulapul are o greutate de 66 kg și este pentru arme și puști de vânătoare cu rol de seif de podea încastrat într-un corp de mobilier. Pe lângă aspectul deosebit conferit de lemnul din care este realizat, aceste tipuri de dulapuri sunt ideale pentru perioadele de repaus, când sezonul de vânătoare este închis și armele trebuie depozitate în siguranță.

Prețul dulapului este de 3,362.65 Lei, un preț care nu poate părea atât de mare pentru o persoană care ține la siguranța celor din jur.

Dulapuri_securitate_pistol_si_munitie_HS_20Dacă doriți o altă alternativă, atunci dulapurile care asigură securitatea pistolului și muniției HS 20  reprezintă soluția ideală. Dacă aveți permis pentru deținere de armă, dacă sunteți agent de pază sau dacă dețineți o armă pentru siguranța dumneavoastră și a  familiei, este indicat să folosiți un dulap ca acesta pentru depozitarea armei și a muniției. Oțelul din care este realizat accentuează soliditatea și rezistența dulapului. Sistemul de închidere este de înaltă siguranță  iar cheia este reținută în încuietoare când ușa este deschisă.

Prețul este de 1,377 de lei, sumă care este infimă comparativ cu riscurile la care vă expuneți dacă nu vă puneți armele într-un loc sigur.

Pentru a consulta gama variată de dulapuri pentru adăpostirea armelor de vânătoare, și nu numai, puteți să aruncați o privire aici in dulapuri pentru arme cu inchidere mecanica.

Care este motivul pentru care ar trebui să achiziționați un dulap de arme?

În primul rând, dulapurile pentru arme cu închidere mecanică sunt soluția ideală pentru păstrarea în siguranță a armelor și munițiilor. Acestea pot fi amplasate oriunde în interiorul casei sau al biroului și nu ocupă mult spațiu. Nu în ultimul rând, fiecare dulap achiziționat reprezintă o investiție pe termen lung.

O viață mai sigură înseamnă păstrarea armelor în siguranță! Investește în siguranță! Investește în dulapurile de arme!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Dulapurile de arme – investiția persoanelor responsabile, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor