Caseta de siguranţă pentru pistoale oferă siguranţa şi confortul necesar pentru transportul armelor

2

Drumul spre siguranţă poate fi diferit pentru fiecare dintre noi. Sigur aţi auzit poveşti despre victime ale neatenţiei ce implică arme. Majoritatea dintre ele implică şi copii. Chiar dacă nu aveţi copii, dar deţineţi arme nesupravegheate în casă este posibil să provocaţi indirect un accident. Persoanele ce nu ştiu să folosească armele şi nu sunt autorizate să facă asta nu ar trebui să aibă acces la ele. De aceea cei care le deţin au datoria de la le păstra în siguranţă. În plus, făcând asta le protejează şi de potenţialii hoţi, iar astfel nu riscă să fie răniţi de propria armă. Totuşi, acest lucru nu e atât de complicat pe cât pare. O casetă de siguranţă pentru arme asigură faptul că nici o persoană neautorizată nu va avea acces la armă, nici un copil sau adult nu va fi rănit, iar tu, cei dragi ţie, dar şi arma ta, veţi fi în siguranţă. Pe lângă toate acestea este o cerinţă legală ca armele să fie ţinute la un loc sigur. Bineînţeles, casetele de armă se găsesc în diferite forme şi mărimi, de la o cutie-suport până la o casetă de siguranţă pentru transport. Acestea sunt folositoare nu doar pentru depozitarea armelor în siguranţă, ci şi pentru un acces rapid la ele. Acces de care numai tu te poţi bucura, chiar dacă cutia este văzută de un potenţial atacator. Unele modele de casete sunt special concepute pentru a putea fi ascunse în mobilă sau sub birou. Iată câteva modele ce sunt mici, practice şi care îndeplinesc cerinţele legale. În plus ele sunt sigure, discrete şi elegante.

Suport ieftin pentru pistol

Suport de birou ieftin pentru pistol

Caseta de siguranţă pentru pistol GunBox este potrivită pentru toate categoriile de securitate. Are dimensiuni de 90x300x240 mm în exterior şi 120x85x55 mm, în interior, cântăreşte 2 kilograme, este pentru o armă, iar sistemul de închidere este bazat pe broască mecanică de siguranţă cu două chei. Caseta pentru pistol este concepută din tablă de oţel de înaltă calitate, cu mânerul cromat. Caseta este şi compartimentată, având un loc cu închidere separată pentru păstrarea muniţiei. În plus, aceasta este echipată cu inserţie de burete pentru protejarea armei. Caseta se poate utiliza la transportul pistolului sau acasă şi la birou.

Cutie de suport pentru pistol cu siguranţă SV 500, model ce asigură un acces rapid asupra pistolului de câte ori este nevoie, datorită deschiderii digitale în jos. Această cutie protejează pistolul de deteriorare cu ajutorul unui material de căptuşeală de calitate. În plus modelul este conceput cu un sistem de avertizare cu LED-uri şi unul audio care anunţă utilizatorii când bateriile sunt descarcate si trebuie sa fie înlocuite. Această cutie are un design ce permite amplasarea ei sub birou.

Cutie ieftina pentru suport pistol

Cutie de suport pentru pistol ieftina

Un model asemănător este Pistolul cu suport de birou cu amprentă digitală SVB 500. Şi acesta garantează un acces rapid deţinătorilor. Deosebirea e că deschiderea acestuia se face pe bază de acces biometric cu senzor pentru amprentă digitală, dar sistemul este prevăzut şi cu cheie pentru deschidere de urgenţă .

Comanda acestor produse şi mai multe detalii aflaţi pe dulap-arme.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Caseta de siguranţă pentru pistoale oferă siguranţa şi confortul necesar pentru transportul armelor, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor